(Ελληνικά) Παζάρι Τέχνης 7-9 Ιουνίου 2019 Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη
Monday May 20th, 2019

Το Σωματείο Αρχαιοπωλών και Εμπόρων  Έργων Τέχνης Ελλάδος διοργανώνει φέτος το «12ο Παζάρι Τέχνης», την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα (1ος όροφος), Ηρακλειδών 66 στο Θησείο.

Στα περίπτερα των συμμετεχόντων παρουσιάζονται παρουσιάζονται επιλεγμένα αυθεντικά αντικείμενα υψηλής ποιότητας όπως: χαρακτικά, πίνακες, πορσελάνες, έπιπλα, χαλιά, ασημικά, κοσμήματα, street art, αντικείμενα vintage, καθώς και αντικείμενα παραδοσιακής και σύγχρονης Τέχνης.

Η διαφύλαξη και η ενθύμηση της πολιτιστική μας κληρονομιάς και εν γένει της παγκόσμιας, αποτελεί για το Σωματείο Αρχαιοπωλών & Εμπόρων Έργων Τέχνης έναν από τους πρωταρχικούς  του στόχους. Στο πλαίσιο αυτό, στο φετινό «Παζάρι Τέχνης»

με την επιμέλεια της  διεθνούς φήμης εικαστικού Μαρίας Παπαδημητρίου και με τον τίτλο TEXTILE FOR ALLπραγματοποιείται εκδήλωση όπου συμπράττουν το τμήμα υφαντικής του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα»  και του Victoria Square Project . Οι επισκέπτες θα μπορούν να βάλουν επί τόπου τη δική τους «σαϊτιά»  συμμετέχοντας στη δημιουργία ενός υφαντού έργου το οποίο μετά την ολοκλήρωσή του θα δωρηθεί στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης & Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων. Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα παρουσιαστεί έκθεση με υφαντά  προερχόμενα από περιοχές της Ασίας, Ευρώπης, κα που χρονολογούνται από τον 18ο αιώνα έως και σήμερα.

Ευχαριστούμε θερμά τον  Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων-Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. και την εταιρεία ZEUS+DIONE για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς και τους χορηγούς μας:

  

12ο ΠΑΖΑΡΙ ΤΕΧΝΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΠΩΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα

Ηρακλειδών 66, 104 31 Αθήνα

 

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 18.00-22.00,

Σάββατο 8 Ιουνίου 10.00-22.00,

Κυριακή 9 Ιουνίου 10.00-20.00

Για περισσότερες πληροφορίες: Τ: 210 3225 427 | E: info@hada.gr | www.hada.gr